C Slatka tradicija

Sastojci
pola šolje pirinča za čaj
3 šolje vode
6 kašika šećera
malo soli na kraj kašičice
3,5 šolje mleka
2 kašike skroba
C vanilin šećer

Naši proizvodi
Vanilin šećer

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač

Vojvođanski sutlijaš

Lagani desert posle večere, brzo priprema.

Vreme pripreme: < 30 minuta. Broj porcija: 8
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:

Skrob razmutiti u pola šolje mleka.

Osim toga sve navedene sastojke izmešati u veću činiju za kuvanje.

Kuvati oko 20 minuta, mešati konstantno da ne izgori po dnu, probati da li je pirinač dovoljno kuvan za vaš ukus.

Kada je skuvano naliti u male činijice i poslužiti hladno.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata

Sutlijaš ima najbolji ukus sa cimetom!