C Slatka tradicija

Sastojci
3 jaja
500 ml mleka
1 C suvi kvasac
2 kašike šećera
kašika soli
100 ml ulja
1 kg brašna tip 400
200 g masti
Za fil:
400 g rogača
300 g šećera
jaje

Naši proizvodi
Suvi kvasac

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač

Štrudla sa rogačem

Super je štrudla.

Vreme pripreme: 30-60 minuta. Broj porcija: 10
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:

Kvasac pomešati sa uljem, dva jaja i brašnom.

Zamesite testo srednje mekoće.

Podelite ga na dva dela, pa polovinu razvijte i premažite mašću.

Mleveni rogač i šećer izmešajte i pospite preko masti, pa uvijte u štrudlu.

Isto uradite s drugom polovinom testa.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata