0
                Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
30-60 minuta
                                                                    
                                                                    Lako se priprema
                            
10
Vreme pripreme:
30-60 minuta
Težina pripreme:
Lako se priprema
Broj porcija:
10
3 jaja
500 ml mleka
1 C suvi kvasac
2 kašike šećera
kašika soli
100 ml ulja
1 kg brašna tip 400
200 g masti
400 g rogača
300 g šećera
jaje
Kvasac pomešati sa uljem, dva jaja i brašnom. 
Zamesite testo srednje mekoće. 
Podelite ga na dva dela, pa polovinu razvijte i premažite mašću. 
Mleveni rogač i šećer izmešajte i pospite preko masti, pa uvijte u štrudlu. 
Isto uradite s drugom polovinom testa.
Kvasac pomešati sa uljem, dva jaja i brašnom. 
Zamesite testo srednje mekoće. 
Podelite ga na dva dela, pa polovinu razvijte i premažite mašću. 
Mleveni rogač i šećer izmešajte i pospite preko masti, pa uvijte u štrudlu. 
Isto uradite s drugom polovinom testa.
                                Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.