C Slatka tradicija

Sastojci
500 ml vode
500 ml mleka
3 jaja
C suvi kvasac
1 margarin
1 kašičica soli
5 kašika šećera
žumance za premazivanje
džem

Naši proizvodi
Suvi kvasac

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Danijela

Štrudla sa džemom

Lako se priprema.

Vreme pripreme: 30-60 minuta.
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:

Ubaciti sve sastojke i zamesiti glatko testo.

Kada nadođe podeliti testo na 6 loptica, svaku lopticu razvući i premazati džemom i uviti u rolat.

Staviti u tepsiju i čekati da nadođe.

Pola sata pre pečenja premazati štrudlu žumancetom.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata