C Slatka tradicija

Sastojci
500 g tankih kora
700 g višanja
šećer po ukusu
3 C vanilin šećera
griz po potrebi
100 g čokolade
kisela voda
ulje
C šećer u prahu za posipanje

Naši proizvodi
Vanilin šećer Šećer u prahu

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač

Pita sa višnjama i čokoladom

Jednostavna i brza pita sa višnjama i čokoladom.

Vreme pripreme: 30-60 minuta. Broj porcija: 10
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:

Prve dve kore poprskati kiselom vodom i uljem, a na svaku treću posuti 1 kašiku šećera, 1 kašiku C griza, 1/2 lašičice C vanilin šećera, staviti višnje i narendati čokoladu.

Urolati i složiti u pleh. Odozgo blago premazati uljem i peći u zagrejanoj rerni na 200°C, a posle 10 minuta smanjiti na 180°C.

Posuti C šećerom u prahu kada se ohladi.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata