C Slatka tradicija

Sastojci
500 g tankih kora za pitu
1,5 kg jabuka
šećer po ukusu
2 C vanilin šećera
C griz
ulje

Naši proizvodi
Vanilin šećer Pšenični griz

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Verica

Pita sa jabukama

Predivna je.

Vreme pripreme: 30-60 minuta. Broj porcija: 10
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:

Uzmite po 3 kore svaku poprskajte sa malo ulja, rendane jabuke pomešajte sa šećerom.

Ja sam na ovu količinu rendanih jabuka dodala 8 kašika šećera, 2 C vanilin šećera i 4 kašike griza i naravno ko voli C vanilin šećer.

Na pripremljene kore rasporedite smesu, urolajte i tako redom dok sve ne potrošite.

Tepsiju podmažite rernu zagrejte i pecite pitu dok lepo ne porumeni.

Ja sam.pitu, prelila sa medom i od gore poređala malo saća.

Komentari potrošača:

24.01.2024
Odlična

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata