0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
30-60 minuta
Lako se priprema
10
Vreme pripreme:
30-60 minuta
Težina pripreme:
Lako se priprema
Broj porcija:
10
500 g tankih kora za pitu
1,5 kg jabuka
šećer po ukusu
2 C vanilin šećera
C griz
ulje
Uzmite po 3 kore svaku poprskajte sa malo ulja, rendane jabuke pomešajte sa šećerom.
Ja sam na ovu količinu rendanih jabuka dodala 8 kašika šećera, 2 C vanilin šećera i 4 kašike griza i naravno ko voli C vanilin šećer.
Na pripremljene kore rasporedite smesu, urolajte i tako redom dok sve ne potrošite.
Tepsiju podmažite rernu zagrejte i pecite pitu dok lepo ne porumeni.
Ja sam.pitu, prelila sa medom i od gore poređala malo saća.
Uzmite po 3 kore svaku poprskajte sa malo ulja, rendane jabuke pomešajte sa šećerom.
Ja sam na ovu količinu rendanih jabuka dodala 8 kašika šećera, 2 C vanilin šećera i 4 kašike griza i naravno ko voli C vanilin šećer.
Na pripremljene kore rasporedite smesu, urolajte i tako redom dok sve ne potrošite.
Tepsiju podmažite rernu zagrejte i pecite pitu dok lepo ne porumeni.
Ja sam.pitu, prelila sa medom i od gore poređala malo saća.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.