C Slatka tradicija

Sastojci
7 kiselih jabuka
1 C vanilin šećer
100 g C šećera u prahu
1 limun
1 C šlag krem čokolada
1 C šlag krem vanila

Naši proizvodi
Šećer u prahu Šlag krem sa ukusom čokolade Šlag krem sa ukusom vanile Vanilin šećer

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Mirjana

Pečene C jabuke

Oljuštiti kisele jabuke, posuti C prah šećerom pa cele ispeći. Posuti C vanilin šećerom. Kada se ispeku ukrasiti C šlag kremom.

Vreme pripreme: 30-60 minuta. Broj porcija: 7
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:
Oprati i oljuštiti jabuke, očistiti od semena tako da ostanu cele.

Posuti C vanilom prah šećerom i sokom od limuna i peći. Kad se ispeku izvaditi na tacnu.

Umutiti C šlag krem od čokolade i vanile po uputstvu pa na svaku jabuku naizmenično stavljati krem.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata

Savet, ah lako je sve kada su domaće jabuke i C proizvodi. Jabuke iseći na pola, očistiti pa sastaviti tako da izgledaju cele...