0
 
                Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
> 60 minuta
                                                                    
                                                                    Lako se priprema
                            
8
Vreme pripreme:
> 60 minuta
Težina pripreme:
Lako se priprema
Broj porcija:
8
4 veće jabuke
1 jaje
100 ml mleka
rendana kora limuna
1 kesica C prašak za pecivo
1 kesica C vanilin šećera
1/2 šolje kokosovog ulja
cimet po ukusu
Prvo očistiti i iseckari jabuke na kriške i uključiti rernu na 180°C. 
Zatim u jednu ciniju umutiti jaja, šećer, mleko i rendanu koru od imuna. 
U drugu činiju pomešati brašno, cimet, C prašak za pecivo i otopljeno kokosovo ulje. Onda spojiti obe smese. 
Jabuke poređajte u podmazani pleh i preko razliti umućenu smesu. 
Peći od 40-50 minuta. 
Na kraju možete posuti C šećer u prahu.
Prvo očistiti i iseckari jabuke na kriške i uključiti rernu na 180°C. 
Zatim u jednu ciniju umutiti jaja, šećer, mleko i rendanu koru od imuna. 
U drugu činiju pomešati brašno, cimet, C prašak za pecivo i otopljeno kokosovo ulje. Onda spojiti obe smese. 
Jabuke poređajte u podmazani pleh i preko razliti umućenu smesu. 
Peći od 40-50 minuta. 
Na kraju možete posuti C šećer u prahu.
 
                                Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.