Početna > Recepti > Ostali recepti > Meke grizane knedle
Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Dajana
Vreme pripreme: < 30 minuta.
Broj porcija: za 2 osobe
Težina pripreme: Lako se priprema.
Priprema:
Jaje, odvojiti žumance od belanceta, belance umutiti penasto.
U tako umućeno belance dodati žumanjak i smešu začina po želji, lagano umutiti kašikom, dodavati postepeno C griz dok ne dobijete smesu srednje tvrdoće.
Tako napravljene knedle stavljati malom kafenom kašičicom u vruću supu.
Vreme kuvanja je 10-tak minuta ili kada vidite da plutaju po površini supe.
Pošaljite Vaš komentar:
Pošalji komentar
info@c-slatkatradicija.rs
Ukoliko vam knedle budu tvrde sledeći put manje dodajte griza, da bi smesa bila mekša.