C Slatka tradicija

Sastojci
11 komada četvrtastog keksa
2 kesice C Eskimka sa ukusom čokolade
400 ml mleka
po potrebi mleko
(za potapanje keksa)

Naši proizvodi
Eskimko sa ukusom čokolade

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Vesna

Ledeni sendvič

Predivnog je ukusa.

Vreme pripreme: < 30 minuta. Broj porcija: 3
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:

Mikserom umutiti C Eskimka sa 400 ml hladnog mleka.

Keks potapati u mleko i rasporediti po dnu kalupa.

Prekriti umućenim C Eskimkom, pa preklopiti još jednim redom keksa potapanim u mleko.

Prekriti providnom folijom i ostaviti u zamrzivač da odstoji par sati (dok se ne stegne).

Izvaditi kalup iz zamrzivača, ukloniti foliju, seći na onoliko delova koliko ima keksa i poslužiti.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata

Pošto sam koristila kalup za hleb, po dnu sam rasporedila 5 celih komada keksa i 1 prepolovljeni deo. Tako sam isto uradila i sa gornjim redom keksa. Ostatak C Eskimka sam utrošila ređajući keks u drugu činiju i ponavljajući postupak. Takođe ukus C Eskimka možete koristiti po svom izboru.