C Slatka tradicija

Sastojci
1 kesica C suvoga kvasca
1 kašičica soli
1 prstohvat šećera
2 šolje kiseloga mleka
5 kašika ulja
2 šolje brašna
300 g sira
100 g spanaća

Naši proizvodi
Suvi kvasac

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Verica

Kolutovi

I miris i ukus za sva čula i nepca.

Vreme pripreme: 30-60 minuta. Broj porcija: 10
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:

U vanglu sipati C suvi kvasac, so, šećer, kiselo mleko, ulje, sir, spanać i na kraju brašno.

Sve dobro sjediniti, tepsiju obložiti papiro za pečenje i izliti smesu.

Rernu zagrejati na 180 stepeni i peći testo, drvenim štapićem proveriti da li je pečeno. Ako se testo ne lepi za štapić, pečeno je.

Tepsiju izvaditi iz rerne i ostaviti da se ohladi.

Čašom vaditi kolutove ili jednostavno iseći po ukusu.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata