0
                Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
30-60 minuta
                                                                    
                                                                    Lako se priprema
                            
oko 20-tak parčeta
Vreme pripreme:
30-60 minuta
Težina pripreme:
Lako se priprema
Broj porcija:
oko 20-tak parčeta
3 jaja
150gr šećera
100ml ulja
4 kašike mleka
3 kašike kakaoa
150gr brašna
1/2 kesice prašak za pecivo
400ml mleko
5 kašike šećera
1 vanilin šećer
500ml slatka pavlaka
400gr kisela pavlaka
250gr šećera u prahu
100gr kokos
200gr čokolade
Umutiti jaja i šećer mikserom,dodati mleko ulje zatim mleko,kakao,brašno i pecivo mešati žicom za kolače peći koru.
Kada se kora ohladi skuvati preliv od 400ml mleka, 5kašike šećera i vanil šećer i preliti hladnu koru sa mlakim prelivom. 
Umutiti slatku  pavlaku a posebno pomešati kiselu pavlaku sa šećerom u prahu i kokosom pa sve sjediniti sa slatkom pavlakom.
Umućenu kremu naneti na koru i preliti otopljenom čokoladom. 
Kada se kolač ohladi seći na kocke i služiti.
Umutiti jaja i šećer mikserom,dodati mleko ulje zatim mleko,kakao,brašno i pecivo mešati žicom za kolače peći koru.
Kada se kora ohladi skuvati preliv od 400ml mleka, 5kašike šećera i vanil šećer i preliti hladnu koru sa mlakim prelivom. 
Umutiti slatku  pavlaku a posebno pomešati kiselu pavlaku sa šećerom u prahu i kokosom pa sve sjediniti sa slatkom pavlakom.
Umućenu kremu naneti na koru i preliti otopljenom čokoladom. 
Kada se kolač ohladi seći na kocke i služiti.
                                Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.