C Slatka tradicija

Sastojci
C Šlag krem beli sa ukusom slatke pavlake 180 g
C vanilin šećer - dve kesice
C kokos brašno
600 ml mleka
2 jaja

Naši proizvodi
Šlag krem beli sa ukusom slatke pavlake Vanilin šećer Kokosovo brašno

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Kristina

Kokos C sladoled

Vreme pripreme: 30 minuta.
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:
Razdvojiti belanca od žumanaca i umutiti belanca u čvrst sneg.

Šlag sa šećerom umutiti sa 200 ml mleka, pa polako dodavati ostatak.

Kada se umutu dodati belanca i zumanca te polako kašikom mešati.

Dodati kokosovo brašno i dobro promešati.

Sipati u činije i ostaviti u hladnjak da se stegne.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata

Da bi se belanca bolje umutila izvadite jaja da odstoje neko vreme na sobnoj temperaturi i dodajte prstohvat soli pre mućenja.