C Slatka tradicija

Sastojci
1 šolja omekšalog mlečnog C sladoleda (ukus od čokolade ja sam koristila)
2 šolje samodižućeg brašna:
pomešajte 2 šolje mekog brašna
1 kašičicu sode bikarbone
1 kašičicu C praška za pecivo
1 kašičicu C sode bikarbone
1 kašičica soli

Naši proizvodi
Eskimko sa ukusom čokolade Prašak za pecivo Soda bikarbona

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Verica

Hleb sa sladoledom

Potrebno je za hleb koji se pravi od samo dva sastojka i gotov je za trideset minuta. Sladoled i samodižuće brašno.

Vreme pripreme: < 30 minuta. Broj porcija: 2
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:

Sladoled ostavite na sobnoj temperaturi da malo omekša.

Uzmite jednu šolju omekšalog sladoleda i pomešajte sa 2 šolje samodižućeg brašna.

Sve dobro sjedinite, formirajte oblik po vašem ukusu.

Smesu stavite u podmazan i brašnom posut pleh i pecite oko 25 minuta na 180 stepeni.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata