Početna > Recepti > Ostali recepti > Gibanica trouglići
Sastojci
500 g kora za pitu
750 g sira
1 kiselo mleko
6 jaja
1/2 kesice C sode bikarbone
1 šoljica ulja
malo susama
Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Maja
Vreme pripreme: < 30 minuta.
Broj porcija: oko 20
Težina pripreme: Lako se priprema.
Priprema:
Umutiti jaja, pa im dodati sir, kiselo mleko, ulje i C sodu bikarbonu.
Svaku koru mazati po sredini sa 3 kašike fila, pa je uviti u oblik trougla i složiti u pleh obložen papirom za pečenje.
Peći u rerni zagrejanoj na 200 stepeni oko 30 minuta.
Pošaljite Vaš komentar:
Pošalji komentar
info@c-slatkatradicija.rs
Ostaviti malo fila, njime premazati svaki trouglić i posuti susamom. Hrskavije je i lepše.