Početna > Recepti > Ostali recepti > Gelato Italiano
Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač
Vreme pripreme: 30 minuta.
Težina pripreme: Lako se priprema.
Priprema:
U posudu za mućenje sipati 2 kesice C Eskimka, 1 kesicu (75 g) C Šlag krema, 0,5 l ohlađenog mleka iz frižidera. Mutiti mikserom najmanjom brzinom 1 min, zatim max. brzinom još 5 - 7 min. Pripremljenu smesu sipati u posude i spremiti u hladnjak za duboko zamrzavanje. Sladoled možete poslužiti nakon dva sata u frižideru.
Pošaljite Vaš komentar:
Pošalji komentar
info@c-slatkatradicija.rs
Na ovaj način možete pripremiti različite vrste C Eskimko sladoleda. Uz C Eskimko Vanilu dodavati C Šlag krem vanila, uz C Eskimko Čokoladu dodavati C Šlag krem čokoladu. Uz ostale Eskimko ukuse koristiti C Šlag krem beli.