Početna > Recepti > Ostali recepti > Eskimko sa prelivom od ribizli
Sastojci
3 kesice Eskimko sladoleda različitog ukusa
mleko
šećer
vafel keks
preliv od ribizli
za dekoraciju grančica mente ili limun-trave
Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Snežana
Vreme pripreme: < 30 minuta.
Broj porcija: 6
Težina pripreme: Lako se priprema.
Priprema:
Napraviti sladoled C Eskimko po uputstvu sa pakovanja.
Preliv od ribizli napravite zagrevanjem klasičnog džema ili marmelade da dobijete tečnu strukturu.
Preliv sipajte vruć preko serviranog sladoleda, dodajte vafel keks i dekorisite grančicama začinskih trava, mente ili limun trave.
Pošaljite Vaš komentar:
Pošalji komentar
info@c-slatkatradicija.rs
Preliv svakako može biti napravljen od bilo kojeg džema ili marmelade koju volite.