C Slatka tradicija

Sastojci
1 kesica C Eskimko sa ukusom jagode
200 ml hladnog mleka (iz frižidera)
1 kesica C Eskimko sa ukusom stracciatella
200 ml hladnog mleka (iz frižidera)
kakao mrvice

Naši proizvodi
Eskimko sa ukusom jagode Eskimko sa ukusom stracciatella

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač

C Eskimko sladoled kao tortica

Jednostavno, osvežavajuće i ukusno.

Vreme pripreme: < 30 minuta. Broj porcija: 10
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:

U kalup u koji planirate da zamrznete sladoled postavite samolepljivu foliju i dno pospite kakao mrvicama.

Odmerite 200 ml hladnog mleka (iz frižidera), dodajte sadržaj kesice C Eskimko sa ukusom stracciatella i promešajte.

Masu mutite mikserom 3 - 5 minuta maksimalnom brzinom. Umućenu masu razlijte u odgovarajuću posudu.

Zatim pripremite sladoled sa ukusom jagode. Odmerite 200 ml hladnog mleka (iz frižidera), dodajte sadržaj kesice C Eskimko sa ukusom jagode i promešajte.

Masu mutite mikserom 3 - 5 minuta maksimalnom brzinom. Umućenu masu razlijte preko stracciatelle i zamrznite do željene čvrstine.

Kada je sladoled dovoljno smrznut izvucite ga iz kalupa.

Sada će kakao mrvice biti na vrhu.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata

Šnite sladoleda secite nožem koji ste nakvasili toplom vodom. Biće lakše, a komadi će izgledati uredno.