C Slatka tradicija

Sastojci
20 g C kvasac
50 ml tople vode
1 kašičica šećera
250 ml toplo mleko
50 g C šećera u prahu
50 ml ulja
oko 400 g brašna
malo soli
krem ili džem za punjenje

Naši proizvodi
Suvi kvasac Šećer u prahu

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Helena

Buhtle

Najlakše buhtle.

Vreme pripreme: 30-60 minuta. Broj porcija: 16
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:

Staviti kvasac u vodu toplu, dodati kašičicu šećera i pustiti da naraste oko pola sata.

Razviti, iseći na kocke, staviti nadev i zatvarati loptice.

Dok se ugreje rerna narastu još malo.

Premazati jajetom i peći.

Gotove posuti C šećerom u prahu.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata