0
                Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
30-60 minuta
                                                                    
                                                                    Lako se priprema
                            
oko 30
Vreme pripreme:
30-60 minuta
Težina pripreme:
Lako se priprema
Broj porcija:
oko 30
1 tikvica
3 jajeta
1 velika šolja mleka
1 velika šolja ulja
1 C prašak za pecivo
1 kašičica soli
brašno po potrebi
Tikvicu očistiti i izrendati na krupno rende. 
Dodati so, jaja, mleko i ulje, pa sve pomešati i zgusnuti brašnom pomešanim sa C praškom za pecivo. 
Smesu presuti u podmazan pleh i peći u zagrejanoj rerni na 200 stepeni, dok ne porumeni. 
Pečenu pitu ostaviti da se ohladi, a potom je iseći na parčiće.
Tikvicu očistiti i izrendati na krupno rende. 
Dodati so, jaja, mleko i ulje, pa sve pomešati i zgusnuti brašnom pomešanim sa C praškom za pecivo. 
Smesu presuti u podmazan pleh i peći u zagrejanoj rerni na 200 stepeni, dok ne porumeni. 
Pečenu pitu ostaviti da se ohladi, a potom je iseći na parčiće.
                                Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.