0
                Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
< 30 minuta
                                                                    
                                                                    Lako se priprema
                            
20
Vreme pripreme:
< 30 minuta
Težina pripreme:
Lako se priprema
Broj porcija:
20
300 g mlevenog keksa
200 g crne čokolade
100 ml mleka
500 ml mleka
80 g C griza
100 g šećera
200 g C kokosa
100 ml slatke pavlake
100 g crne čokolade
40 g margarina
Mleveni keks pomešati sa izrendanom čokoladom i u to dodati mleko. Sipati u obložen pleh sa pek papirom.
Za fil stavite mleko da se skuva, sipati C griz i šećer u mleko i mešati dok se ne zgusne. 
U sve to dodajemo C kokos. I tako vruće istresemo u kalup preko kore.
Kada se ohladi napravimo glazuru. Stavimo slatku pavlaku da se ugreje, pa onda čokoladu u nju da se rastopi. 
Skinemo sa peći i onda stavimo margarin i mešamo dok se ne rastopi. 
Potom sipamo preko glazure, raspodelimo ravnomerno i stavimo u frižider malo da odstoji.
Mleveni keks pomešati sa izrendanom čokoladom i u to dodati mleko. Sipati u obložen pleh sa pek papirom.
Za fil stavite mleko da se skuva, sipati C griz i šećer u mleko i mešati dok se ne zgusne. 
U sve to dodajemo C kokos. I tako vruće istresemo u kalup preko kore.
Kada se ohladi napravimo glazuru. Stavimo slatku pavlaku da se ugreje, pa onda čokoladu u nju da se rastopi. 
Skinemo sa peći i onda stavimo margarin i mešamo dok se ne rastopi. 
Potom sipamo preko glazure, raspodelimo ravnomerno i stavimo u frižider malo da odstoji.
                                Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.