0
                Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
< 30 minuta
                                                                    
                                                                    Lako se priprema
                            
10
Vreme pripreme:
< 30 minuta
Težina pripreme:
Lako se priprema
Broj porcija:
10
200 g vode
250 g margarina
200 g secera
1 C vanilin secer
400 g mlevenog keksa
300 g mlevenih oraha
2 kasicice C kakao
100 g cokolade
2 kasike ulja
Staviti vodu, secer, C vanilin secer, margarin, da se otope. 
Kada se otope, dodati mleveni keks, mlevene orahe, dobro promesati. 
Smesu podeliti na dva dela, i u jedan deo dodati C kakao, i promesati. 
Tepsiju podmazati sa dve, tri kapi vode, i dve tri kapi ulja. 
Utapkati braon smesu, pa belu smesu, preliti istopljenom cokoladom sa uljem.
Staviti vodu, secer, C vanilin secer, margarin, da se otope. 
Kada se otope, dodati mleveni keks, mlevene orahe, dobro promesati. 
Smesu podeliti na dva dela, i u jedan deo dodati C kakao, i promesati. 
Tepsiju podmazati sa dve, tri kapi vode, i dve tri kapi ulja. 
Utapkati braon smesu, pa belu smesu, preliti istopljenom cokoladom sa uljem.
                                Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.