0
                Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
30-60 minuta
                                                                    
                                                                    Lako se priprema
                            
4 tacne
Vreme pripreme:
30-60 minuta
Težina pripreme:
Lako se priprema
Broj porcija:
4 tacne
750 ml mleka
200 g C šećera u prahu
1 C vanilin šećer
250 g čokolade
40 g C kakao praha
45 g C pudinga od čokolade
125 g margarina
1 pakovanje rozen kora
Prokuvati 500 ml mleka, 200 g C šećera u prahu i 1 C vanilin šećer. 
U 250 ml hladnog mleka dodati 40 g C kakao praha i 45 g C pudinga od čokolade, sipati u proključalo mleko i napraviti puding. 
Dodati 150 g čokolade. Kada se istopi dodati 125 g margarina i mešati dok se ne istopi. 
Ostaviti kremu da se malo ohladi. Mlakom kremom filovati korice. 
Otopiti 100 g čokolade i preliti preko kolača.
Prokuvati 500 ml mleka, 200 g C šećera u prahu i 1 C vanilin šećer. 
U 250 ml hladnog mleka dodati 40 g C kakao praha i 45 g C pudinga od čokolade, sipati u proključalo mleko i napraviti puding. 
Dodati 150 g čokolade. Kada se istopi dodati 125 g margarina i mešati dok se ne istopi. 
Ostaviti kremu da se malo ohladi. Mlakom kremom filovati korice. 
Otopiti 100 g čokolade i preliti preko kolača.
                                Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.