0
                Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
< 30 minuta
                                                                    
                                                                    Lako se priprema
                            
20 komada
Vreme pripreme:
< 30 minuta
Težina pripreme:
Lako se priprema
Broj porcija:
20 komada
2,5 šolje rendanog biskvita
4 kašike C šećera u prahu
3 kašike C kakaoa
3 kašike ruma
malo mleka
3 kašike putera
4-5 kašika C šećera u prahu
3/4 šolje rendanog kokosa
Biskvite za tamno testo izmešati sa šećerom, C kakaom i rumom.
Dodati mleko toliko da stvorimo čvršće glatko testo.
Pripremimo kremu za kokosovu masu od putera sa šećerom pomešanog sa C kokosom.
Razvući tamno testo (između dve folije) na pravougaonu ploču.
Zatim razvaljati kokosovu masu (između 2 folije) u pravougaonik.
Gotovu kokosovu masu staviti na tamno testo.
Saviti u rolat pomoću aluminijumske folije. 
Ostaviti da se ohladi par sati pre služenja. 
Biskvite za tamno testo izmešati sa šećerom, C kakaom i rumom.
Dodati mleko toliko da stvorimo čvršće glatko testo.
Pripremimo kremu za kokosovu masu od putera sa šećerom pomešanog sa C kokosom.
Razvući tamno testo (između dve folije) na pravougaonu ploču.
Zatim razvaljati kokosovu masu (između 2 folije) u pravougaonik.
Gotovu kokosovu masu staviti na tamno testo.
Saviti u rolat pomoću aluminijumske folije. 
Ostaviti da se ohladi par sati pre služenja. 
                                Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.