0
                Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
30-60 minuta
                                                                    
                                                                    Lako se priprema
                            
20
Vreme pripreme:
30-60 minuta
Težina pripreme:
Lako se priprema
Broj porcija:
20
3 jajeta
12 kašika šećera
1 C vanilin šećer
12 kašika mleka
12 kašika ulja
12 kašika brašna
1 C prašak za pecivo
C kakao
čokolada
seckani orasi
suvo grožđe
2 C pudinga (valila ili slatka pavlaka)
1 l mleka
4-8 kašika šećera
Odvojiti belanaca od žumanca i zajedno sa šećerom penasto umutiti. 
Zatim dodati žumanca, a onda i mleko i ulje. 
Na kraju dodati brašno u koje smo ubacili C prašak za pecivo. 
Kolač peći na 180 stepeni oko 30 minuta.
Dok se kolač peče, pripremiti dva C pudinga prema uputstvu na kesici i vruć puding preliti preko ispečenog kolača. 
Dekorisati kolač po želji.
Odvojiti belanaca od žumanca i zajedno sa šećerom penasto umutiti. 
Zatim dodati žumanca, a onda i mleko i ulje. 
Na kraju dodati brašno u koje smo ubacili C prašak za pecivo. 
Kolač peći na 180 stepeni oko 30 minuta.
Dok se kolač peče, pripremiti dva C pudinga prema uputstvu na kesici i vruć puding preliti preko ispečenog kolača. 
Dekorisati kolač po želji.
                                Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.