burger c logo
save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

vreme pripreme30 minuta

tezina pripremeLako se priprema

broj porcija

Šeherezada torta C

Osnovne informacije

Vreme pripreme:
30 minuta

Težina pripreme:
Lako se priprema

Broj porcija:

Sastojci

2 kutije keksa

5 Kesica pudinga C od karamele

500 ml slatke pavlake

1,5 l mleka

250 g margarina

300 g C šlaga

200 g šećera

250 g C šećera u prahu

Šeherezada torta C

Koraci pripreme

Staviti 1 l mleka da se kuva. U posebnu posudu sipati ostatak mleka tj. 500 ml i dodati 200 g šećera i 5 kesica C pudinga od karamele.

Kada mleko provri dodati ovu smešu i skuvati puding. Ostaviti da se ohladi.

Kada se puding ohladio dodati 250g margarina umućenog sa 250 g šećera u prahu.To je prvi fil.

Drugi fil je umućena slatka pavlaka 500 ml.

U pleh ređati keks pa ga prvo filovati sa slatkom pavlakom, a zatim pudingom od karamele.

Postupak ponoviti još dva puta.

Na kraju umutiti C šlag i ukrasiti po želji.

Naši proizvodi

Vidi još proizvoda

Šeherezada torta C

Koraci pripreme

Staviti 1 l mleka da se kuva. U posebnu posudu sipati ostatak mleka tj. 500 ml i dodati 200 g šećera i 5 kesica C pudinga od karamele.

Kada mleko provri dodati ovu smešu i skuvati puding. Ostaviti da se ohladi.

Kada se puding ohladio dodati 250g margarina umućenog sa 250 g šećera u prahu.To je prvi fil.

Drugi fil je umućena slatka pavlaka 500 ml.

U pleh ređati keks pa ga prvo filovati sa slatkom pavlakom, a zatim pudingom od karamele.

Postupak ponoviti još dva puta.

Na kraju umutiti C šlag i ukrasiti po želji.

Autor

Radmila

save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

homepage banner2

NAGRADNI KONKURS

Učestvuj u konkursu
"Letnje torte i
kolači"

Pošalji recept