0
 
                Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
> 60 minuta
                                                                    
                                                                    Lako se priprema
                            
Vreme pripreme:
> 60 minuta
Težina pripreme:
Lako se priprema
Broj porcija:
1 l mleka
2 C pudinga od vanile
6 kašika šećera
1 kašika brašna
1 kašika maslaca
1 C vanilin šećer
1 l mleka
2 C pudinga od vanile
6 kašika šećera
1 kašika brašna
1 kašika maslaca
1 C vanilin šećer
2 C pudinga od čokolade
4 kesice C šlaga
Kuvati istovremeno kada se zgusne dodati 1. fil 100 g bele čokolade, a u drugi 100 g crne čokolade i dobro izmešati da ne ostanu grudvice. 
Pleh obložiti sa prijanjajućom folijom i sipati naizmenično po jednu veću kašiku belog, pa crnog fila (jedan na drugi kao za zebru kolač). 
Držati ga u frižideru 6 sati. 
Izvaditi tortu na plato tako što se plato stavi na pleh i prevrne, a zatim skine folija. 
Ukrasiti ga sa C šlagom i rendanom čokoladom.
Kuvati istovremeno kada se zgusne dodati 1. fil 100 g bele čokolade, a u drugi 100 g crne čokolade i dobro izmešati da ne ostanu grudvice. 
Pleh obložiti sa prijanjajućom folijom i sipati naizmenično po jednu veću kašiku belog, pa crnog fila (jedan na drugi kao za zebru kolač). 
Držati ga u frižideru 6 sati. 
Izvaditi tortu na plato tako što se plato stavi na pleh i prevrne, a zatim skine folija. 
Ukrasiti ga sa C šlagom i rendanom čokoladom.
 
                                Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.