0
 
                Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
30-60 minuta
                                                                    
                                                                    Zahteva određeno umeće
                            
15
Vreme pripreme:
30-60 minuta
Težina pripreme:
Zahteva određeno umeće
Broj porcija:
15
1 pakovanje rozen kora
300 g šećera
250 g margarina
400 g mlevenih oraha
3 kesice C vanilin šećera
200 ml vode
250 g C šećera u prahu
malo crvene prehrambene boje
3 kašike tople vode
malo limuna
Skuvati šećer, dodati margarin, mlevene orahe i C vanilin šećer. Sve dobro promešati.
Toplom smesom premazivati kore i ređati jednu preko druge.
Poslednju koru se ne filovati.
Ostaviti tortu da odstoji pa premazati prelivom od šećera u prahu, vode, prehrambene boje i malo ceđenog limuna.
Skuvati šećer, dodati margarin, mlevene orahe i C vanilin šećer. Sve dobro promešati.
Toplom smesom premazivati kore i ređati jednu preko druge.
Poslednju koru se ne filovati.
Ostaviti tortu da odstoji pa premazati prelivom od šećera u prahu, vode, prehrambene boje i malo ceđenog limuna.
 
                                Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.