0
 
                Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
30-60 minuta
                                                                    
                                                                    Lako se priprema
                            
16-20
Vreme pripreme:
30-60 minuta
Težina pripreme:
Lako se priprema
Broj porcija:
16-20
2 pakovanja čokoladnih kockica
300 g C šlag krema
1 pakovanje četvrtastog keksa
malo mlevenog keksa
mleko za potapanje keksa
Pre početka filovanja torte, odvojiti šlag, na 3 mesta po 100 g i narendati čokoladne kockice u dve odvojene posude. 
100 g C šlag krema pomešati sa jednom izrendanom kesom čokoladnih kockica i 100 g C šlag krema sa drugom kesom. 
Na dnu posude poredjati četvrtasti keks prethodno umočen u mlako mleko pa preko staviti jedan od filova. 
Zatim ponovo staviti keks, pa ponovo fil i preko svega toga C šlag. 
Preko šlaga posuti mleveni keks. 
Staviti u frižider da se stegne.
Pre početka filovanja torte, odvojiti šlag, na 3 mesta po 100 g i narendati čokoladne kockice u dve odvojene posude. 
100 g C šlag krema pomešati sa jednom izrendanom kesom čokoladnih kockica i 100 g C šlag krema sa drugom kesom. 
Na dnu posude poredjati četvrtasti keks prethodno umočen u mlako mleko pa preko staviti jedan od filova. 
Zatim ponovo staviti keks, pa ponovo fil i preko svega toga C šlag. 
Preko šlaga posuti mleveni keks. 
Staviti u frižider da se stegne.
 
                                Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.