0
 
                Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
< 30 minuta
                                                                    
                                                                    Lako se priprema
                            
40
Vreme pripreme:
< 30 minuta
Težina pripreme:
Lako se priprema
Broj porcija:
40
1 l mleka
3 C pudinga od čokolade
1 kašika C čvrstina
700 g keksa
1/2 margarina
šećer po ukusu
C šlag krem od čokolade
Od 1 litre mleka oduzeti 1 šolju, u ostalo staviti šećer i staviti na šporet da prokuva. 
Sa šoljom mleka umutiti C puding i C čvrstin, pa sve zakuvati sa mlekom i šećerom. 
U vruć, skuvani puding dodati margarin, promešati da se otopi i sjedini sa pudingom. 
U dubljem plehu ili tacni poređati jedan red keksa, preliti vrućim filom, ponavljati dokle god ima keksa i fila. 
Ohlađeno staviti u frižider, a kada odstoji par sati premazati i ukrasiti C šlag kremom od čokolade ili preliti celu tortu istopljenom čokoladom.
Od 1 litre mleka oduzeti 1 šolju, u ostalo staviti šećer i staviti na šporet da prokuva. 
Sa šoljom mleka umutiti C puding i C čvrstin, pa sve zakuvati sa mlekom i šećerom. 
U vruć, skuvani puding dodati margarin, promešati da se otopi i sjedini sa pudingom. 
U dubljem plehu ili tacni poređati jedan red keksa, preliti vrućim filom, ponavljati dokle god ima keksa i fila. 
Ohlađeno staviti u frižider, a kada odstoji par sati premazati i ukrasiti C šlag kremom od čokolade ili preliti celu tortu istopljenom čokoladom.
 
                                Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.