0
 
                Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
> 60 minuta
                                                                    
                                                                    Zahteva određeno umeće
                            
Vreme pripreme:
> 60 minuta
Težina pripreme:
Zahteva određeno umeće
Broj porcija:
9 jaja
9 kašika šećera
150 g mlevenih oraha
3 kašike brašna
100 g karamel bombona
1 dl mleka
6 kašika šećera
3 kašike C Čvrstina
2 C Pudinga Karamel
1,5 l mleka
250 g margarina
50 g čokolade
2 C Šlag krema Vanilina
Kore: 
Umutiti i ispeći 3 kore od po 3 belanca, jednog žumanca, 3 kašike šećera, 50 g oraha i 1 kašike brašna.
Rastopiti karamel bombone u 1 dl mleka i sirupom politi sve kore.
Fil: 
U 1/2 l mleka ukuvati preostala žumanca, šećer i C Čvrstin. 
Dodati C Puding Karamel prethodno pripremljen po uputstvu, pa kada se ohladi dodati 250 g umućenog margarina. 
Fil podeliti na 2 dela, pa u jedan dodati 50 g rastopljene čokolade. 
Svaku koru filovati prvo tamnim, pa žutim filom. 
Sve ukrasiti pripremljenim C Šlag kremom od vanile.
Kore: 
Umutiti i ispeći 3 kore od po 3 belanca, jednog žumanca, 3 kašike šećera, 50 g oraha i 1 kašike brašna.
Rastopiti karamel bombone u 1 dl mleka i sirupom politi sve kore.
Fil: 
U 1/2 l mleka ukuvati preostala žumanca, šećer i C Čvrstin. 
Dodati C Puding Karamel prethodno pripremljen po uputstvu, pa kada se ohladi dodati 250 g umućenog margarina. 
Fil podeliti na 2 dela, pa u jedan dodati 50 g rastopljene čokolade. 
Svaku koru filovati prvo tamnim, pa žutim filom. 
Sve ukrasiti pripremljenim C Šlag kremom od vanile.
 
                                Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.