0
 
                Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
< 30 minuta
                                                                    
                                                                    Lako se priprema
                            
Vreme pripreme:
< 30 minuta
Težina pripreme:
Lako se priprema
Broj porcija:
1 kg keksa
4 C pudinga od čokolade
1,5 l mleka
1 margarin
6 kašika šećera
250 ml skuvane kafe
1 kesica C belog krem šlaga
4 C pudinga od čokolade skuvati u 1,5 l mleka (da bi fil bio čvršći). 
Kada se ohladi u to dodati margarin i sve zajedno izmutiti. 
Keks potapati u vruću kafu i ređati na poslužavnik, na keks naneti fil od pudinga i opet keks. 
I tako redom dok se ne potroši sav materijal. 
Na kraju staviti umućen C krem šlag.
4 C pudinga od čokolade skuvati u 1,5 l mleka (da bi fil bio čvršći). 
Kada se ohladi u to dodati margarin i sve zajedno izmutiti. 
Keks potapati u vruću kafu i ređati na poslužavnik, na keks naneti fil od pudinga i opet keks. 
I tako redom dok se ne potroši sav materijal. 
Na kraju staviti umućen C krem šlag.
 
                                Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.