0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
do 30 min
Lako
20
Vreme pripreme:
do 30 min
Težina pripreme:
Lako
Broj porcija:
20
300 g Čajnih kolutića
100 g Margarina
5 kašika Voćnog soka
10 komad Holihipa
200 g Jagoda
1 kesica C Eskimko sa ukusom čokolade
100 ml Mleka
100 ml Slatke pavlake
100 g Crne čokolade
100 ml Slatke pavlake
Uz pomoć Eskimko praškastog sladoled pomoćnika, ova torta šnit biće spremna za pola sata... Jedino vam ostaje da sačekate da se sladoled stegne i uživate u savršenom spoju čokolade i jagoda....
Margarin otopite, čajne kolutiće usitnite u blenderu, dodajte sok i sve dobro promešajte. U duguljast pleh obložen folijom rasporedite prvi sloj.
Jagode i vanilu prokuvajte 3 minuta, zgnječite malo viljuškom kada omeknu i puste sok, te dodajte čvrstin razmućen u malo vode i sve izmešajte na vatri da se stegne. Ohladite.
Mleku i slatkoj pavlaci dodajte prašak za sladoled Eskimko i mutite 3 minuta. Rasporediti fil i dodati holihip.
Čokoladu i slatku pavlaku zagrejati u mikrotalasnoj, izmešati dobro. Ređati redom slojeve i na kraju završiti čokoladom (čajni kolutići sloj, jagoda sloj, Eskimko sloj, čokoladni sloj). Ostaviti da se stegne u zamrzivaču 2 sata.
Sladoled šnit izvadite iz pleha, okrenite i oslobodite folije, te pospite kakao prahom. Možete dodati i dekorativne mrvice. Prijatno!
Uz pomoć Eskimko praškastog sladoled pomoćnika, ova torta šnit biće spremna za pola sata... Jedino vam ostaje da sačekate da se sladoled stegne i uživate u savršenom spoju čokolade i jagoda....
Margarin otopite, čajne kolutiće usitnite u blenderu, dodajte sok i sve dobro promešajte. U duguljast pleh obložen folijom rasporedite prvi sloj.
Jagode i vanilu prokuvajte 3 minuta, zgnječite malo viljuškom kada omeknu i puste sok, te dodajte čvrstin razmućen u malo vode i sve izmešajte na vatri da se stegne. Ohladite.
Mleku i slatkoj pavlaci dodajte prašak za sladoled Eskimko i mutite 3 minuta. Rasporediti fil i dodati holihip.
Čokoladu i slatku pavlaku zagrejati u mikrotalasnoj, izmešati dobro. Ređati redom slojeve i na kraju završiti čokoladom (čajni kolutići sloj, jagoda sloj, Eskimko sloj, čokoladni sloj). Ostaviti da se stegne u zamrzivaču 2 sata.
Sladoled šnit izvadite iz pleha, okrenite i oslobodite folije, te pospite kakao prahom. Možete dodati i dekorativne mrvice. Prijatno!
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.