Uslovi i pravila konkursa

Organizator

Dr. Oetker d.o.o organizuje konkurs pod nazivom "Pošaljite recept (Slavski kolači)". Predmet konkursa je izbor najboljih recepata za slavske kolače, koji sadrže barem jedan proizvod iz C Slatka tradicija asortimana.

Opis konkursa

Konkurs traje od 01. novembra do 30. novembra 2023. godine.

Konkurs se organizuje za sve posetioce sajta www.c-slatkatradicija.rs koji za vreme trajanja konkursa posete sajt, ispune formular za slanje recepta i prihvate prava i obaveze.

Pri popunjavanju formulara recepta učesnici su dužni da unesu email, korisničko ime, naziv recepta, sastojke, tekst za pripremu i savet. Uslov za učešće jeste i prihvatanje pravila konkursa, naznačenih u ovim pravilima. Slanje fotografije koja prati recepte je opciono i nije uslovno za učešće. Učesnici koji žele da pošalju fotografiju, čine to slanjem na:  info@c-slatkatradicija.rs Organizator ne ograničava broj recepata koji mogu biti poslati od strane jednog učesnika.

Uslovi i ograničenja

Uslov za učešće u konkursu jeste slanje recepata za slavske kolače, koji sadrže barem jedan proizvod iz C Slatka tradicija asortimana.

Pošiljalac recepta odgovaran je za autentičnost poslatog recepta i fotografije.

Pravo učešća imaju sva lica, posetioci sajta, sa prebivaliśtem na teritoriji Republike Srbije.

Pravo na učešće u konkursu nemaju lica zaposlena kod organizatora, kao ni njihove porodice, niti lica koja su na bilo koji način uključena u priređivanje konkursa.

Organizator zadržava pravo da ne objavi svaki recept koji ne zadovoljava uslove konkursa navedene u ovim pravilima, kao ni recepte koji sadrže neprimerene tekstove i neprikladne fotografije.

Organizator ne snosi odgovornost ukoliko dođe do prekida konkursa usled uticaja više sile koju nije mogao sprečiti.

Organizator ne preuzima odgovornost za bilo kakvu štetu koja nastane zloupotrebom ovog konkursa, a koja se na taj način od strane učesnika ili trećih lica nanese bilo drugim učesnicima konkursa, bilo trećim licima.

Organizator zadržava pravo javnog objavljivanja tekstova i fotografija recepata pristiglih od strane učesnika konkursa na društvenim mrežama Organizatora.

Učesnici su upoznati sa tim i samim tim što učestvuju u nagradnom konkursu, saglasni su da njihovi recepti i fotografije recepata budu objavljeni na društvenim mrežama Organizatora.

Pobednički recepti i nagrade

Poklon paket C Slatka tradicija

Na kraju konkursa žiri u sastavu Jasmina Vučetić Tovilović, Miloš Savić i Ilija Jakimovski će od svih pristiglih recepata tokom konkursa izabrati 4 pobednička recepta, na osnovu kvaliteta, originalnosti i kreativnosti. Recepti odabrani kao pobednički osvajaju po 1 poklon paket. Svaki poklon paket čini: 1 multipakovanje praška za pecivo (6 kom), 1 multipakovanje vanilin šećera (6 kom), 2 pakovanja želatina 10 g, 2 pakovanja Suvog kvasca 10 g , 1 pakovanje kakao praha 80 g, 1 pakovanje kokosovog brašna 100 g, 1 pakovanje šećera u prahu 250 g, 1 pakovanje griza 200 g, 1 pakovanje čvrstina 150 g, 2 kesice Pudinga sa ukusom vanilina 40 g, 2 kesice pudinga sa ukusom čokolade 49 g, 1 pakovanje šlag krema belog sa ukusom slatke pavlake 180 g, 1 pakovanje šlag krema sa ukusom čokolade 180 g i 1 pakovanje Zamene za mleko u prahu 200 g.

Pobednički recepti će po završetku konkursa biti objavljeni na sajtu www.c-slatkatradicija.rs na stranici Odabrani recepti, a najkasnije 7 dana po završetku konkursa. Po odabiru pobedničkih recepata, organizator će kontaktirati dobitnike putem emaila, kako bi se dogovorili oko slanja nagrade.

Isporuka poklon paketa

Organizator će pobednicima dostaviti poklon pakete, najkasnije u toku 15 radnih dana nakon što je stupio u kontakt sa pobednicima.

Organizator ne snosi odgovornost ukoliko ne može da stupi u kontakt sa učesnicima čiji su recepti odabrani kao pobednićki u roku određenom u ovim pravilima.

Imajući u vidu da je u Republici Srbiji dana 15. marta 2020. godine proglašeno vanredno stanje zbog pandemije Corona virusa, organizator će pobednicima dostaviti osvojene nagrade najkasnije u roku od 15 dana od dana okončanja vanrednog stanja u Republici Srbiji.