C Slatka tradicija

Sastojci
Kora:
1/2 kg mlevenog keksa
250 g C šećera u prahu
1/2 margarina (125g)
2 dl soka od pomorandže
Fil:
1/2 l mleka
2 C pudinga sa ukusom vanile
250 g C šećera u prahu
200 g žele bombona
8 bananica
4 C šlag krema od vanile

Naši proizvodi
Šećer u prahu Puding sa ukusom vanilina Šlag krem sa ukusom vanile

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Zorica

Zorkina torta

Lako se pravi - brzo pojede.

Vreme pripreme: 30 minuta.
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:
Kora:
Sastojke za koru sjediniti i oblikovati koru po želji.

Fil:
U mleku skuvati puding i ostaviti da se dobro ohladi.

Kada je hladno, dodati iscinjen margarin sa prah šećerom.

Dobro izmutiti mikserom da se dobije penasta nasa.

Dodati iseckane bananice i žele bombona i izmešati.

Na koru naneti fil i premazati izmućenim C šlag kremom.

Torta je gotova i spremna za konzumiranje.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata

Kada u fil dodate iseckane bananice i žele bombone, smesu mešajte kašikom kako se komadići ne bi izmuljali.