C Slatka tradicija

Sastojci
1 kg jabuka
1 litar vode
200 g šećera
4 C pudinga od vanile
750 g keksa
200 ml voćnog soka po ukusu
200 g C šlag krema

Naši proizvodi
Puding sa ukusom vanilina Šlag krem beli sa ukusom slatke pavlake

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Violeta

Voćna brza posna torta

Vreme pripreme: 30 minuta.
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:
Oljuštiti jabuke i iseckati ih na sitnije komade.

Kuvati jabuke u 1 l vode sa 200 g šećera. Mešati povremeno.

Kada se smesa skuva i dobije izgled kaše dodati 4 pudinga.

Ostaviti smesu da se malo prohladi, zatim ređati jedan red keksa, kojeg malo natopimo sokom kao koru, preko keksa smesu kao fil.

Preko filovane torte staviti šlag krem i dekorisati po želji.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata

Možete koristiti umesto jabuka neko drugo voće po želji. Voćni sok je obično od narandže za ovu poslasticu.