C Slatka tradicija

Sastojci
2 pakovanja turskog keksa (petit beurre punjen čokoladom)
4 kesice C pudinga od karamele
1 margarin
10 kašika šećera
500 g šlag krema
1,2 l mleka
1 l kisele vode

Naši proizvodi
Puding karamel Šlag krem beli sa ukusom slatke pavlake

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Marija

Torta Šeherezada

Vreme pripreme: 30 minuta.
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:
U 1 l mleka dodati šećer i skuvati puding.

U ohlađen puding dodati penasto umućen margarin i sjediniti.

Ostatak mleka koristiti za natapanje keksa.

Umutiti šlag sa kiselom vodom.

Ređati keks, zatim fil od pudinga, pa šlag i tako dok imate keksa/fila.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata

Obratite pažnju na natapanje keksa.