C Slatka tradicija

Sastojci
18 belanaca
21 kašika šećera
400 g C kokosa
200 g oraha
18 žumanaca
375 g C šećera u prahu
150 g čokolade
200 g C šlaga

Naši proizvodi
Kokosovo brašno Šećer u prahu Šlag krem beli sa ukusom slatke pavlake

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač

Torta sedmo nebo

Najukusnija torta sa kokosom kojoj neće niko odoleti.

Vreme pripreme: 30-60 minuta. Broj porcija: 15-20
Težina pripreme: Zahteva određeno umeće.

Priprema:

Prva kora:
6 belanaca umutiti, dodati 7 kašika kristal šećera i 200 g C kokosovog brašna i ispeći.

Druga kora:
6 belanaca umutiti, dodati 7 kašika kristal šećera i 200 g C kokosovog brašna i ispeći.

Treća kora:
6 belanaca umutit sa 7 kašika kristal šećera i 200 g oraha i ispeći.

Fil:
18 žumanaca umutiti sa 375 g C šećera u prahu, 375 grama putera i 150 g rastopljene čokolade.

Tortu filovati na sledeći način: Prvo koru od kokosa, pa fil, zatim kora od oraha, pa fil i kora od kokosa, pa fil.

Tortu ukrasiti C šlagom.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata

Pazite da vam se lepo i ravnomerno ispeku korice.