C Slatka tradicija

Sastojci
gotove braon kore za torte
200 ml čokoladnog mleka
5 C pudinga od čokolade
250 g margarina
250 g C šećera u prahu
200 g keksa napolitanke od lešnika
150 g mlevenih oraha
200 g čokolade po želji
200 g C šlaga
1,5 l mleka za puding
kisela voda za šlag
kristal šećer za C puding po uputstvu

Naši proizvodi
Puding čokolada Šećer u prahu Šlag univerzalni

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Svetlana

Torta pojedi me

Kremasta i sočna torta.

Vreme pripreme: 30-60 minuta. Broj porcija: 20
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:
Skuvati C puding u 1.5 litar mleka i u još toplu masu dodati čokoladu da se istopi i ostaviti da se ohladi.

U međuvremenu umutiti margarin sa C šećerom u prahu u koji se doda ohlađeni puding.

Izjednačiti masu i podeliti na dva dela. U jedan dodati mlevene orahe, a u drugi deo dodati samleven keks napolitanke od lešnika.

Filovati kore tako što se svaka kora prelije sa čokoladnim mlekom.

Odgore ukrasiti C šlagom po želji.

Komentari potrošača:

02.05.2019
Torta je fenomenalnog ukusa socna i kremasta

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata

Ukoliko deo sa orasima bude tečniji, jer orasi su masniji, može se dodat običan mleveni keks po potrebi.