C Slatka tradicija

Sastojci
Kora:
4 belanca
4 kašike kristal šećera
100 g C kokosovog brašna
1 kašika brašna
Fil:
12 žumanca
12 kašika šećera
2 kesice C vanilin šećera
300 g čokolade za kuvanje
1 margarin
250 g C šećera u prahu
3 kesice C šlaga sa ukusom čokolade

Naši proizvodi
Kokosovo brašno Vanilin šećer Šećer u prahu Šlag krem sa ukusom čokolade

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač

Torta pahuljica

Veoma ukusna i izdašna torta.

Vreme pripreme: > 60 minuta. Broj porcija: 30 parčeta
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:

Kora:
Umutite 4 belanca sa četiri kašike kristal šećera u čvrst sneg, pa dodajte 100 g C kokosovog brašna i 1 kašiku brašna. Ispeći 3 ovakve kore.

Fil:
Skuvati na pari 12 žumanca sa 12 kašika šećera i 2 kesice C vanilin šećera. Kada su žumanca kuvana dodajte 300 g čokolade za kuvanje.

Posebno umutiti 1 margarin sa 250 g C šećera u prahu. Kada se fil od žumanaca ohladi, spojite sa margarinom i dobro umutite mikserom.

Fil se podeli na tri dela i filujte tortu. Odozgo staviti 3 kesice C šlaga sa ukusom čokolade.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata

Kore mogu pre filovanja da se malo natope gaziranim sokom od narandže. Budu mekanije i ukusnije.