Početna > Recepti > Recepti za torte > Torta pahuljica
Sastojci
Kora:
4 belanca
4 kašike kristal šećera
100 g C kokosovog brašna
1 kašika brašna
Fil:
12 žumanca
12 kašika šećera
2 kesice C vanilin šećera
300 g čokolade za kuvanje
1 margarin
250 g C šećera u prahu
3 kesice C šlaga sa ukusom čokolade
Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač
Vreme pripreme: > 60 minuta.
Broj porcija: 30 parčeta
Težina pripreme: Lako se priprema.
Priprema:
Kora:
Umutite 4 belanca sa četiri kašike kristal šećera u čvrst sneg, pa dodajte 100 g C kokosovog brašna i 1 kašiku brašna. Ispeći 3 ovakve kore.
Fil:
Skuvati na pari 12 žumanca sa 12 kašika šećera i 2 kesice C vanilin šećera. Kada su žumanca kuvana dodajte 300 g čokolade za kuvanje.
Posebno umutiti 1 margarin sa 250 g C šećera u prahu. Kada se fil od žumanaca ohladi, spojite sa margarinom i dobro umutite mikserom.
Fil se podeli na tri dela i filujte tortu. Odozgo staviti 3 kesice C šlaga sa ukusom čokolade.
Pošaljite Vaš komentar:
Pošalji komentar
info@c-slatkatradicija.rs
Kore mogu pre filovanja da se malo natope gaziranim sokom od narandže. Budu mekanije i ukusnije.