C Slatka tradicija

Sastojci
jaja
šećer
brašno
čokoladno mleko
C puding od čokolade
margarin
C šećer u prahu
eurokrem
C šlag krem od čokolade

Naši proizvodi
Puding čokolada Šećer u prahu Šlag krem sa ukusom čokolade

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Vanja

Torta čokolada

Čokoladno zadovoljstvo.

Vreme pripreme: < 30 minuta. Broj porcija: 25
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:
4 jaja ulupati sa 4 kašike šećera dobro, varjačom lagano u to umešati 50 g rendane čokolade i 2 kašike brašna.

Peći na 200 C oko 10-15 min. Ovako ispeći još 2 kore.

Ohlađene kore blago poprskati mlekom.

Fil:
Skuvati u 800 g mleka, 2 pudinga C od čokolade, ohladiti i dodati mu ulupan margarin sa 250 g C šećera u prahu. Zatim u to dodati 250 g eurokrema.

Filovati kore i odozgo tortu premazati sa 2 kesice šlag krema C od čokolade.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata

Jednostavna i lagana čokoladna torta koja za razliku od mnogih je lagana i nije preslatka, sasvim kremasta poslastica.