C Slatka tradicija

Sastojci
250 g margarina
250 g C šećera u prahu
8 jaja
250 g rastopljene čokolade za kuvanje
500 g C krem belog šlaga
mleko za šlag

Naši proizvodi
Šećer u prahu Šlag krem beli sa ukusom slatke pavlake

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Jelena

Tamara torta

Nesto najslađe.

Vreme pripreme: 30-60 minuta. Broj porcija: 20
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:
Umutiti margarin sa C šećerom u prahu. Zasebno umutiti žumanca sa otopljenom čokoladom.

Spojiti ova dva dela i dodati prethodno dobro umućene belance. Smesu podeliti na 2 dela.

Prvi pečemo u većem plehu 20 minuta na 220°C. Drugi deo koristimo za filovanje.

Ispečenu koru podeliti na 3 dela i filovati. Kora-fil-šlag. Dekorišemo po želji.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata

Smesu ohladiti u frižideru nekih 30 minuta pre pečenja i filovanja.