C Slatka tradicija

Sastojci
Za koru:
3 žumanca
3 kašike oraha
3 kašike šećera
3 kašike ulja
3 kašike brašna
1 C vanilin šećer
1 C prašak za pecivo
Za fil:
50 g rendane čokolade
3 C pudinga od vanile
2 l mleka
3 kašike šećera
150 g C kokosa
50 g oraha
1 pakovanje jafa keksa
2 margarina
3 pakovanja C šlaga
1 l kisela voda

Naši proizvodi
Vanilin šećer Prašak za pecivo Puding sa ukusom vanilina Kokosovo brašno Šlag classic

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Snežana

Snežna pahulja

Moja lično samostalno osmišljena torta.

Vreme pripreme: 30-60 minuta. Broj porcija: 1
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:
Kora:
Umutiti žumanca, šećer, ulje, brašno, C vanilin šećer i C prašak za pecivo.

Peče se 15 minuta na 200 stepeni.

Fil:
Skuvati C puding i kada se ohladi u njemu dodati margarin, umutiti i podeliti na 3 jednaka dela.

U prvi staviti C kokos, u drugi orahe, a u treći rendanu čokoladu.

Priprema:
Koru preseći na 2 dela, preko prve staviti prvi fil i pola drugog fila.

Preko filova naredjati jafa keks, pa onda treći fil. Poklopiti drugom korom nad polovinom drugog i trećeg fila.

Celokupnu tortu premazati preostalom polovinom fila i ukrasiti C šlagom,pa preko posipati C kokosom.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata