C Slatka tradicija

Sastojci
15 jaja
šećer
C puding vanila
C puding čokolada
C puding slatka pavlaka
3 kesice C prašak za pecivo
200 g čokolade u prahu
375 g margarina
3 C šlaga
1 l mleka

Naši proizvodi
Puding sa ukusom vanilina Puding čokolada Puding sa ukusom slatke pavlake Prašak za pecivo Šlag topping

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Anita

Savršena torta

Dobra torta.

Vreme pripreme: 30-60 minuta. Broj porcija: 30 parčeta
Težina pripreme: Zahteva određeno umeće.

Priprema:

Piškote:
5 belanaca umutimo sa 5 kašika šećerom da bude čvrsto, dodamo C puding od vanile i C prašak za pecivo. Pečemo na 180 stepeni 15- 20 min.

Isto 5 belanaca umutimo 5 kašika šećerom dodamo C puding od slatke pavlake i C prašak za pecivo.

5 belanaca, 5 kašika šećera i dodamo C puding od čokolade i C prašak za pecivo.

Fil:
15 žumanca, 15 kašika šećera, 10 kašika brašna i 3 kašike C čvrstin (gustin) izmešamo. Stavimo gore mleko i napravimo fil, pa kada se ohladi dodamo margarin.

Podelimo jednu trećinu, izvadimo, ostane žuti fil, za ostalo dodamo čokolade u prahu i to će biti braon fil. Izmutimo šlag i ređamo.

Prvo testo sa pudingom od vanile, braon fil i malo šlaga. Drugo testo sa pudingom od čokolade sa žutom filom i malo šlaga.

Treće testo sa pudingom od slatke pavlake i krem od čokolade i preostali šlag.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata