C Slatka tradicija

Sastojci
Pakovanje rozen kora,ali isto tako moze i neki mleveni keks
Pakovanje čokoladnog C pudinga od 140 g
1 l mleka
250g C šećera u prahu
1,5 pakovanje margarina za kolače
500 g C šlag krema
500 ml mleka
2 kisele pavlake

Naši proizvodi
Šećer u prahu Puding za torte i kolače sa ukusom čokolade Šlag krem beli sa ukusom slatke pavlake

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Djurdjica

Rozen torta

Vreme pripreme: 30 minuta.
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:
U 1 l mleka sipati šećer i skuvati puding od čokolade.

Kad se puding ohladi, spojitit ga sa izmu'enim margarinom.

Izmutiti C krem šlag sa mlekom, a zatim dodatI kiselu pavlaku i mutiti jos malo.

Filove podeliti na pet delova svaki (odokativno) i filovati rozen korice naizmenično.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata

U čokoladni puding možete dodati i dva reda čokolade za kuvanje, ako volite jači ukus čokolade, iako je bez nje fil odličan. Umesto rozen kora mozete redjati vece pakovanje mlevenog keksa. Keks na kratko umakati u hladno mleko u koji ste umešali dve kesice C vanil šećera. Dobićete veliku,jednostavnu a izuzetno ukusnu tortu.