C Slatka tradicija

Sastojci
1 pakovanje rozen kora
2 l mleka
10 kašika šećera
500 g margarina
300 g C pudinga od vanile
300 g mleka u prahu
800 g C šlaga
kisela voda

Naši proizvodi
Puding sa ukusom vanilina Šlag univerzalni

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Marija

Rozen torta

Predivana I jako ukusna. Moji ukućani je obožavaju.

Vreme pripreme: 30-60 minuta. Broj porcija: 16-18
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:
Prvi fil:
U mleko dodati šećer, kada provri dodati puding. Margarin umutiti sa C šećerom u prahu, i pomešati sa pudingom kada se ohladi.

Na kraju dodati u fil mleko u prahu.

Drugi fil:
Umutiti C šlag sa kiselom vodom (2dl kisele vode).

Na poslužavnik staviti jednu rozen koru. Pored nje staviti 1/2 druge kore (bude deblja ako se stavlja samo po jedna kora), zatim prvi fil, pa drugi i tako sve dok se ne istroši materijal.

Na kraju staviti šlag.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata

Ukrasiti po želji.