C Slatka tradicija

Sastojci
Za kore:
2 kašike meda
3 šolje šećera
3 šolje kisele vode
1,5 3 šolje ulja
1 kašičica C sode bikarbone
sok od 1 limuna
3 kašike C kakao praha
9 kašika krupnije mlevenih oraha
10 kašika brašna
Fil:
1,5 l fante
6 pudinga C od vanile
15 kašika šećera
1 margarin
150 g C šećera u prahu
200 g posnog mleka u prahu
200 g posnog keksa
200 g čokoladnih posnih napolitanki
200 g oraha

Naši proizvodi
Soda bikarbona Kakao prah Puding sa ukusom vanilina Šećer u prahu

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Marija

Posna kremasta torta

Osvežavajuća kremasta torta, divan ukus fante i limuna.

Vreme pripreme: > 60 minuta. Broj porcija: 30
Težina pripreme: Zahteva određeno umeće.

Priprema:
Sastojke za kore iskoristiti za pečenje 3 kore, 15 minuta na 180 stepeni.

Filovati sledećim redosledom: kora-fil sa keksom, kora-fil sa napolitankama, kora-fil sa orasima.preko glazura od čokolade.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata

Najbolje je tortu napraviti dva dana ranije.