C Slatka tradicija

Sastojci
800 g posnog keksa
1 kg banana
100 g suvog grožđa
100 g žele bombona
3 C pudinga od vanile
1 margarin
200 g posnog šlaga

Naši proizvodi
Puding sa ukusom vanilina Šlag univerzalni

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Predrag

Posna korpa torta

Rapsodija ukusa.

Vreme pripreme: 30-60 minuta. Broj porcija: 20
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:
Keks izdrobiti i staviti u vanglu. Iseckati žele bombone. Zatim, dodati suvo grožđe. Banane sitno iseckati, pa dodati u sve to.

Skuvati 3 C pudinga sa 1 l vode i 10 kašika šećera. Margarin umutiti posebno dok je masa mlaka.

Posni šlag umutiti s hladnom mineralnom vodom i naneti ga preko torte.

Pripremljenu tortu ostaviti u frižideru kako bi se stegla.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata

Tortu dekorisati po želji.
Lično sam odlučio da moja torta bude u obliku korpe.