C Slatka tradicija

Sastojci
700 g posnog keksa
4 C pudinga od vanile
250 g C šećera u prahu
1 l gaziranog soka od narandže
800 g C krem šlag
1/2 litra kisele vode

Naši proizvodi
Šećer u prahu Šlag krem beli sa ukusom slatke pavlake

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač

Posna keks torta

Jednostavna za pravljenje, a preukusna torta.

Vreme pripreme: 30 minuta.
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:
U 700 g soka od narandže skuvati 4 C pudinga od vanile, prethodno razmućena u gazirani sok.

Posebno umutiti 1 margarin sa C šećerom u prahu.

Kada se puding ohladi dodavati u umućeni margarin, mutiti mikserom da se dobije penasta masa.

Posebno umutiti C krem šlag sa kiselom vodom.

Na tacnu za torte ređati keks koji prethodno pokvasimo u sok, premažemo filom od pudinga, a zatim umućenim šlagom.

Ponoviti postupak dok se ne potroši sav materijal.

Staviti tortu u frižider da se stegne i poslužiti.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata